Technische website optimalisatie
is je SEO Buy-In

Praktisch SEO advies met actiepunten die je direct zelf toe kan passen

 1. Schema audit
 2. Core Web Vitals scan
 3. SERP-zoekresultaten analyse
 4. Uitgebreid concurrentieonderzoek
 5. Local Search analyse (lokale vindbaarheid)
 6. Analyse backlinkprofiel (handmatige analyse!)
 7. Back-end techniek, crawlbaarheid en performance
 8. Gebruiksvriendelijkheid en conversietechnieken
 9. Zoekintentiecheck bij relevante doelgroepen
 10. Information retrieval check
 11. Online entiteitscontrole

Een technische optimalisatie van je website zorgt niet voor meer conversies. Het is je SEO Buy-In. Met Technical SEO verbeter je de laadsnelheid van je website, de website architectuur, de linkverwijzingen op de pagina’s en meer.

Je begint de optimalisatie van je pagina’s met een Technical SEO audit, oftewel: een website kwaliteitscheck.

Een echte SEO audit neemt minimaal 2-3 dagen tijd van een ervaren professional in beslag. Als ze je een gratis SEO audit aanbieden, houd er dan rekening mee dat je waarschijnlijk krijgt waar je voor betaalt. Nu je een betrouwbare SEO professional hebt gevonden, wil je natuurlijk weten wat een echte SEO audit dan kost.

Het goede nieuws is: vragen is gratis.

Vul een paar details in het formulier onderaan deze pagina in en laten we een tijd afspreken om een praatje te maken, uit te zoeken waar je staat, waar je wilt zijn en wat je nodig hebt om je te helpen daar te komen.

Website verbeterpunten worden bij de klant vaak niet doorgevoerd

Remco Tensen bij Klant VIP stage Pride Amsterdam

Wat mag je verwachten van Technical SEO?

Met Technical SEO verbeter je de laadsnelheid van je website, de website architectuur, de linkverwijzingen op de pagina’s en meer. Hierbij is het essentieel dat we samen zorgen dat alle benodigde technische SEO taken daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Technische website verbeterpunten en SEO adviezen worden door een gebrek aan kennis en capaciteit bij de klant lang niet altijd doorgevoerd. Dat is zonde, want Technical SEO vormt de voorwaarde voor het halen van betere resultaten met Search marketing. Krijg oplossingen voor complexe marketing vraagstukken in begrijpelijke taal en hapklare delen toegestuurd.

Geen technisch document van 100 pagina’s waar je ontwikkelaar van schrikt. Ik werk volgens een uniek proces op basis van het eenvoudige API principe: Advies geven, Prioriteiten stellen en pas dan Implementeren. Gericht op het daadwerkelijk volledig doorgevoerd krijgen van alle websiteverbeteringen uit de technische SEO audit; de basis voor het behalen van resultaten met SEO.

Adviseren
Prioriteren
Implementeren

Ik zet technische verbeterpunten voor je website binnen een prioriteitenstelling, waaruit een werkplan ontstaat voor ontwikkelaars. Ik maak een complete technische SEO audit, maar opgedeeld in specifieke thema’s. In begrijpelijke taal stuur ik de verschillende audit modules digitaal naar je op, over een periode van tenminste 10 werkdagen.

De manier van communiceren sluit daarbij aan op hoe jouw team graag werkt. Wil je alle informatie het liefst in Word documenten toegestuurd krijgen? Werk je graag met mij samen via Google Sheets? Of maak ik jouw leven makkelijker door tickets direct in JIRA te schieten? Ik doe er alles aan om het makkelijker te maken om de voorgestelde SEO taken uit te voeren.

Vul dit formulier in en maak een afspraak

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

SEO specialist computer

Hoe optimaliseer ik mijn website?​

Met een Technical SEO audit, of websitekwaliteitscheck verbeter je de laadsnelheid van je website, de website architectuur, de interne linkverwijzingen op de pagina’s, de gebruikerservaring en meer.

Krijg een compleet SEO technisch websiteverbeteringsplan, met heldere actiepunten die je direct zelf toepast. Meld je aan voor een complete SEO audit.​

WhatsApp met Remco