Dan is het maar duidelijk

Remco Tensen SEO specialist

Wat doe ik niet?

Ik staan erom bekend tot het uiterste te gaan voor mijn klanten. Toch zijn er een paar dingen die je niet in mijn dienstenaanbod zult zien. Dit stelt ons in staat om hoge kwaliteitsnormen te hanteren in het werk dat ik kan leveren.

Grootschalige linkbuilding

Voor resultaten op lange termijn bied ik enkel link building diensten aan die deel uitmaken van een grotere Strategy-First content promotie campagne. Deze aanpak van linkbuilding is niet geschikt voor iedereen, maar zal de kans maximaliseren dat jij links van hoge kwaliteit verdient.

Ik gebruik een e-mailadres behorende bij je domein om het vertrouwen te winnen van publicisten en influencers (we gebruiken dit e-mailadres alleen voor de outreach strategie).

Vervolgens zorgt mijn team met een verscheidenheid aan tactieken dat jij een gevarieerd backlink portfolio voor je site krijgt. Ik denk altijd Strategy-First: ik ontwikkel de strategie en de criteria op voorhand. Op die manier bespaar ik je de moeite van het kwalificeren van elke prospect.

Ik bouw geen mobiele apps

Ik doe niet alles. Hoewel ik responsive en adaptive websites en web apps bouw en mobiele ervaringen optimaliseer voor organische zoekopdrachten, bouw ik geen mobiele applicaties.

Ik ben geen productiehuis

Ik geloof sterk in strategie voordat ik iets produceer. Huur mij niet in om alleen je idee uit te voeren. Op basis van de gegevens die ik verzamel produceer ik doelgroepgerichte content en oplossingen die daadwerkelijk zorgen voor buzz rondom je merk en een groei van je conversies.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 65 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?
  • Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Ema Najetovic

Verrassend snel

Remco heeft ons verrassend snel geholpen met een duidelijk rapport waar veel bruikbare zaken in staan en waar we direct mee aan de slag kunnen.

Ema Najetovic

Veel succes gehaald

Remco Tensen voert al heel lang onze seo en sea werkzaamheden met veel succes uit. We zijn dan ook ontzettend tevreden en raden deze dienst graag aan voor bedrijven die meer resultaat willen behalen!

Joey Deeming

Remzi Cavdar

Remco is creatief

Remco is goed in het verzinnen van creatieve en pakkende teksten die ervoor zorgen dat klanten je begrijpen. Hij is duidelijk vooraf en communiceert goed vooraf en tijdens elke stap wat er gaat gebeuren. Remco kent de technische kwaliteitseisen die Google verwacht van websites/tekst en past deze toe.

Remzi Cavdar

De juiste know how

Een fijn bedrijf met de juiste knowhow! Veel ervaring in het opzetten van websites maar ook het adviseren in het benaderen van de doelgroep, hoe bepaalde teksten en afbeeldingen het beste te plaatsen zodat het opvalt en je website op hoge positie in zoekmachines te krijgen. De lijntjes zijn kort en daarmee zijn vraagstukken snel op te lossen.

Lee van der Neut