Dan is het maar duidelijk

Remco Tensen SEO specialist

Wat doe ik niet?

Ik staan erom bekend tot het uiterste te gaan voor mijn klanten. Toch zijn er een paar dingen die je niet in mijn dienstenaanbod zal zien. Dit stelt ons in staat om hoge kwaliteitsnormen te hanteren in het werk dat ik kan leveren.

Grootschalige linkbuilding

Voor resultaten op lange termijn bied ik enkel link building diensten aan die deel uitmaken van een grotere Strategy-First content promotie campagne. Deze aanpak van linkbuilding is niet geschikt voor iedereen, maar zal de kans maximaliseren dat jij links van hoge kwaliteit verdient.

Ik gebruik een e-mailadres behorende bij je domein om het vertrouwen te winnen van publicisten en influencers (we gebruiken dit e-mailadres alleen voor de outreach strategie).

Vervolgens zorgt mijn team met een verscheidenheid aan tactieken dat jij een gevarieerd backlink portfolio voor je site krijgt. Ik denk altijd Strategy-First: ik ontwikkel de strategie en de criteria op voorhand. Op die manier bespaar ik je de moeite van het kwalificeren van elke prospect.

Ik bouw geen mobiele apps

Ik doe niet alles. Hoewel ik responsive en adaptive websites en web apps bouw en mobiele ervaringen optimaliseer voor organische zoekopdrachten, bouw ik geen mobiele applicaties.

Ik ben geen productiehuis

Ik geloof sterk in strategie voordat ik iets produceer. Huur mij niet in om alleen je idee uit te voeren. Op basis van de gegevens die ik verzamel produceer ik doelgroepgerichte content en oplossingen die daadwerkelijk zorgen voor buzz rondom je merk en een groei van je conversies.

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 85 euro per uur antwoord op je basisvragen

Wil je weten waar je over moet schrijven?
Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
Heb je vragen over je online aanwezigheid?
Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco