Bedrijven kopen nog steeds tactieken van 15 jaar geleden

Remco Tensen SEO specialist

Klant of kandidaat: waarde zien en vermeerderen begint bij edudatie

Ik bied ICT opleidingen en werktrajecten aan voor kandidaten in het doelgroepregister die zich willen specialiseren naar duurzame arbeidsbetrekkingen. Daarnaast geef ik marketing trainingen aan in-house marketing teams en ben ik te boeken voor de “Master Class – Business, Branding en SEO”.

Oude tactieken op basis van keywords en spamtechnieken werken niet meer. De Google Search heeft een evolutie ondergaan en is meer en meer gericht op branding autoriteit, machine learning (AI) en de kleine schermen van mobiele telefoons.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in online marketing en deel in de ‘Master Class: Business, Branding en SEO’ inzichten over het voeren van Strategy-First SEO en Paid Advertising voor 2022 – 2023.

Wil mij boeken voor een presentatie of training en ontdekken hoe je jouw online marketing activiteiten beter organiseert en naar het heden brengt? Neem dan contact op om een presentatie te boeken.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 85 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?
  • Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco

Vul het formulier in en maak een afspraak

Ema Najetovic

Verrassend snel

Remco heeft ons verrassend snel geholpen met een duidelijk rapport waar veel bruikbare zaken in staan en waar we direct mee aan de slag kunnen.

Ema Najetovic

Veel succes gehaald

Remco Tensen voert al heel lang onze seo en sea werkzaamheden met veel succes uit. We zijn dan ook ontzettend tevreden en raden deze dienst graag aan voor bedrijven die meer resultaat willen behalen!

Joey Deeming

Remzi Cavdar

Remco is creatief

Remco is goed in het verzinnen van creatieve en pakkende teksten die ervoor zorgen dat klanten je begrijpen. Hij is duidelijk vooraf en communiceert goed vooraf en tijdens elke stap wat er gaat gebeuren. Remco kent de technische kwaliteitseisen die Google verwacht van websites/tekst en past deze toe.

Remzi Cavdar

De juiste know how

Een fijn bedrijf met de juiste knowhow! Veel ervaring in het opzetten van websites maar ook het adviseren in het benaderen van de doelgroep, hoe bepaalde teksten en afbeeldingen het beste te plaatsen zodat het opvalt en je website op hoge positie in zoekmachines te krijgen. De lijntjes zijn kort en daarmee zijn vraagstukken snel op te lossen.

Lee van der Neut