Laat waardeoordelen maken door de ​SEO specialist

Remco Tensen SEO specialist

Geef Google een reden om je pagina’s in haar index te houden

Ga jij aan de slag om zoekmachines de juiste signalen te geven over je pagina’s en je merk? Voorkom dan dat jij onnodig tijd investeert in ongerichte activiteiten die geen impact hebben. Of dat je een fout maakt, waardoor je bestaande zoekposities verloren raken.

Organische zoekresultaten zijn nog steeds de grootste drijver van converterende website bezoekers en hoge posities in de zoekresultaten lijsten van Google versterken aantoonbaar het effect van Google’s advertentiecampagnes.

SEO zorgt dat jij op het juiste moment zichtbaar bent, bij de juiste persoon, met de juiste boodschap die aansluit bij de zoekintentie die de Search gebruiker op dat moment heeft.

Bewaak de consistentie van data factoren, zodat je nooit meer een aanname hoeft te maken. Laat ontwikkelaars, copywriters en online videoproducties begeleiden door een ervaren SEO specialist. Optimaliseer hun werk voor een optimale zichtbaarheid in relevante kanalen en voor die waardevolle mentions en linkverwijzingen.

Verover dat kleine schermpje op mobiele telefoons en bouw je online merken autoriteit op.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 85 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?
  • Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Ema Najetovic

Verrassend snel

Remco heeft ons verrassend snel geholpen met een duidelijk rapport waar veel bruikbare zaken in staan en waar we direct mee aan de slag kunnen.

Ema Najetovic

Veel succes gehaald

Remco Tensen voert al heel lang onze seo en sea werkzaamheden met veel succes uit. We zijn dan ook ontzettend tevreden en raden deze dienst graag aan voor bedrijven die meer resultaat willen behalen!

Joey Deeming

Remzi Cavdar

Remco is creatief

Remco is goed in het verzinnen van creatieve en pakkende teksten die ervoor zorgen dat klanten je begrijpen. Hij is duidelijk vooraf en communiceert goed vooraf en tijdens elke stap wat er gaat gebeuren. Remco kent de technische kwaliteitseisen die Google verwacht van websites/tekst en past deze toe.

Remzi Cavdar

De juiste know how

Een fijn bedrijf met de juiste knowhow! Veel ervaring in het opzetten van websites maar ook het adviseren in het benaderen van de doelgroep, hoe bepaalde teksten en afbeeldingen het beste te plaatsen zodat het opvalt en je website op hoge positie in zoekmachines te krijgen. De lijntjes zijn kort en daarmee zijn vraagstukken snel op te lossen.

Lee van der Neut