Melissa Fach

Nationaliteit: Amerikaans
Nu: Community Manager Pubcon en Blog Editor op SEMrush
Eerder: Consulent voor Geestelijke Gezondheid. En US Search Personality of the Year 2017

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Dagelijks.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Er moet een SEO-manager zijn die weet wat er gebeurt en die toezicht houdt op iedereen die iets doet met betrekking tot SEO in het bedrijf, alles wat op een website komt, of alles wat op een andere site terecht komt waarvan de bedrijfswebsite profiteert.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Ik heb moeten leren om mijn waarde te kwantificeren en dienovereenkomstig in rekening te brengen – dat is heel moeilijk 😄

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Ik denk dat te veel mensen vooroordelen hebben over mensen die zich niet precies zoals zij gedragen. Ze staan ​​niet open voor verschillen in persoonlijkheid. Dus ik werk graag met unieke mensen die briljant zijn. Ik vind het triest dat sommige bedrijven niet voorbij “anders” kunnen komen en genieten van de genialiteit die unieke mensen aan tafel brengen. Ik zal met iedereen werken die in staat is om het werk te doen en ik zal mij aan hen aanpassen.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop er gewoon ligt?
Ja. Wie niet?