Amy Toman

Nationaliteit: Amerikaans
Nu: Local SEO op Digital Law Marketing
Eerder: voornamelijk Office Management, meest recentelijk bij een ontwerp & hostingbedrijf

Werk je vaak samen met marketeers op andere gebieden?
Nee.

Moet SEO een managementfunctie zijn?
Ja.

Wat is een persoonlijke carrière-uitdaging die je hebt moeten overwinnen?
Ik heb drie kinderen. Mijn echtgenoot werkte veel, dus ik was de eerste verzorger. Het was een hele klus om een ​​carrière op te bouwen nadat ik eerst een thuisblijf-ouder was geweest. En vervolgens was het werken terwijl ik tieners had weer een hele nieuwe uitdaging.

Heb je gewerkt met mensen die normaal gesproken moeite hebben om aangenomen te worden en een baan te behouden?
Niet dat ik weet.

Werk je vaak op je telefoon, terwijl je laptop daar gewoon ligt?
Ja.