Remco Tensen start Attention Dealers initiatief

Attention Dealers is een gratis initiatief van SEO specialist Remco Tensen, ook bekend als “de SEO Job Coach”. Het doel van Attention Dealers is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een toegankelijk platform te bieden voor extra ondersteuning bij het vinden en uitvoeren van online werk naast de reguliere jobcoaching, met een focus op het optimaliseren en promoten van blogs, websites en video’s voor bedrijven.

Remco Tensen gelooft dat veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, digitaal werk moeten doen dat niet bijdraagt aan het behalen van resultaten van het bedrijf waarin zijn werken. Daarnaast krijgen freelancers met een Wajong slechts beperkte kansen aangeboden om hoogwaardig opdrachten aan te nemen.

Met Attention Dealers wil hij daar verandering in brengen door de kennis van verantwoorde en resultaatgerichte SEO en Digitale Marketing toegankelijk te maken voor iedereen die betrokken is bij het initiatief.

Attention Dealers maakt gebruik van diverse partners op het gebied van jobcoaching, SEO en Digitale Marketing. Uniek is dat Attention Dealers ook trainingen en begeleiding aan kan bieden voor de uitvoer van moderne digitale tactieken op het gebied van Human AI en Informatie Architectuur.

Door deel te nemen aan Attention Dealers, krijgen mensen de mogelijkheid om zich op eigen tempo te specialiseren in moderne SEO en Digitale Marketing en echte resultaten te behalen met hun werk. Attention Dealers krijgen steun en advies van Remco Tensen zelf en van andere Attention Dealers die zich aansluiten.

Het initiatief heeft ook tot doel de maatschappelijke waarde van individuen te verhogen en respect te tonen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een positieve en waardige werkervaring voor de deelnemers.

Meer weten? Ga naar de website van Attention Dealers en neem contact op met Remco Tensen of de officiële kanalen van Attention Dealers voor de meest actuele en gedetailleerde informatie. Ga naar de website van de SEO Job Coach voor meer informatie over het verkrijgen van SEO jobcoaching.