Digital PR voor meer verkeer merken autoriteit en natuurlijke backlinks

Remco Tensen SEO specialist

Vergroot je online aanwezigheid door online promotietactieken toe te voegen aan je SEO strategie

Met meer dan 1,5 miljard websites online en de kleine schermen op mobiele telefoons, moet je intelligente tactieken inzetten om op te vallen op het web.

Expertise, autoriteit en vertrouwen zijn essentieel voor het behalen van een hoge zichtbaarheid in de zoekresultatenpagina’s. Op Search gerichte Digital PR tactieken worden door SEO experts gebruikt om de online autoriteit van een merk en het vertrouwen bij de doelgroepen te vergroten.

Door creatieve publicaties te verspreiden en ‘influencers’ (beïnvloeders) te vragen om te helpen bij de promotie van je producten, vermeerderen wij de online vermeldingen van je merk en de backlinks naar je website.

Hiermee geef je de online aanwezigheid een boost. Ook het verbeteren van je online reputatie door positieve vermeldingen en online recensies te verzamelen en actief te beheren behoort tot de mogelijkheden.

De manier om te domineren in een concurrerende Online omgeving

Digital PR wordt gebruikt als een van de belangrijkste SEO en link building tactieken om merken te helpen hun pagina’s organisch te rangschikken in de zoekmachines. Het wordt gebruikt als een manier om een merk te positioneren als een expert met autoriteit in de markt.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 85 euro per uur antwoord op je basisvragen

  • Wil je weten waar je over moet schrijven?
  • Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
  • Heb je vragen over je online aanwezigheid?
  • Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Ema Najetovic

Verrassend snel

Remco heeft ons verrassend snel geholpen met een duidelijk rapport waar veel bruikbare zaken in staan en waar we direct mee aan de slag kunnen.

Ema Najetovic

Veel succes gehaald

Remco Tensen voert al heel lang onze seo en sea werkzaamheden met veel succes uit. We zijn dan ook ontzettend tevreden en raden deze dienst graag aan voor bedrijven die meer resultaat willen behalen!

Joey Deeming

Remzi Cavdar

Remco is creatief

Remco is goed in het verzinnen van creatieve en pakkende teksten die ervoor zorgen dat klanten je begrijpen. Hij is duidelijk vooraf en communiceert goed vooraf en tijdens elke stap wat er gaat gebeuren. Remco kent de technische kwaliteitseisen die Google verwacht van websites/tekst en past deze toe.

Remzi Cavdar

De juiste know how

Een fijn bedrijf met de juiste knowhow! Veel ervaring in het opzetten van websites maar ook het adviseren in het benaderen van de doelgroep, hoe bepaalde teksten en afbeeldingen het beste te plaatsen zodat het opvalt en je website op hoge positie in zoekmachines te krijgen. De lijntjes zijn kort en daarmee zijn vraagstukken snel op te lossen.

Lee van der Neut

Copywriting

Wat is digitale PR?

Verhoog je online merken autoriteit en zorg dat de reputatie van je merk optimaal aansluit bij het imago dat jij voor ogen hebt. Is het nodig om je online reputatie te herstellen of te vergroten? Dan gaan wij daar strategisch mee aan de slag.

Voor meer links, meer shares, meer merk vermeldingen en meer verkeer.​​

WhatsApp met Remco