Belangrijk in digitale marketing is vertrouwen

Wie is Remco Tensen?

Remco Tensen is gespecialiseerd op het gebied van online marketing. Geboren in Westfriesland, woont hij daar nog steeds met “dat kind” en “die hond.” Al ruim 15 jaar zet hij zich in voor het succes van grote en kleine ondernemers door hen bij te staan met oplossingen voor Technical SEO problematiek, SEO consultancy en SEO visibility campagnes.

Ik ben al meer dan vijftien jaar pleitbezorger van Search Marketing. En ik merkte dat veel mensen moeite hebben om hun merk online in de markt te plaatsen en daadwerkelijk te laten groeien. Vaak heeft een organisatie wel de beschikking over digitale middelen maar weet het personeel niet goed hoe je ze in kan zetten.

Marketing terminologie en de tools die er worden gebruikt om campagnes in te richten, processen te koppelen en informatiestromen te beheren, zijn voor medewerkers binnen andere organisaties overweldigend. Hierdoor worden zij niet optimaal benut.

Ik zorg ervoor dat de medewerkers binnen organisaties hun digitale marketing activiteiten optimaal benutten.

Remco Tensen Consulting is een betrouwbare servicelijn en automatiseringspartner voor bedrijven en organisaties die meer willen halen uit hun online aanwezigheid en die digitale processen willen stroomlijnen.