Belangrijk in digitale marketing is vertrouwen

Wie is Remco Tensen?

Remco Tensen is gespecialiseerd op het gebied van online marketing. Geboren in Westfriesland, woont hij daar nog steeds met “dat kind” en “die hond.” Al ruim 15 jaar zet hij zich in voor het succes van grote en kleine ondernemers door hen bij te staan met oplossingen voor Technical SEO problematiek, SEO consultancy en SEO visibility campagnes.

Ik ben al meer dan vijftien jaar pleitbezorger van Search Marketing. En ik merkte dat veel mensen moeite hebben om hun merk online in de markt te plaatsen en daadwerkelijk te laten groeien. Vaak heeft een organisatie wel de beschikking over digitale middelen maar weet het personeel niet goed hoe je ze in kan zetten.

Marketing terminologie en de tools die er worden gebruikt om campagnes in te richten, processen te koppelen en informatiestromen te beheren, zijn voor medewerkers binnen andere organisaties overweldigend. Hierdoor worden zij niet optimaal benut.

Ik zorg ervoor dat de medewerkers binnen organisaties hun digitale marketing activiteiten optimaal benutten.

Remco Tensen staat bekend als ‘de SEO Job Coach’ bij Heroes in Marketing en Stichting Helden in IT, een stichting die mede door hem is opgericht.

Remco Tensen Consulting is een betrouwbare servicelijn en automatiseringspartner voor bedrijven en organisaties die meer willen halen uit hun online aanwezigheid en die digitale processen willen stroomlijnen.

Maar websites zijn slechts vastgoed. De impact komt van de boodschap. Dat is waar Heroes in Marketing in actie komt. We zijn je vrienden in betaalbare contentmarketing en digitale advertenties die ervoor zorgen dat je publiek ’the feels’ krijgt. Een campagne nodig? Wij regelen het voor je.

stichting Helden in IT

Niet alle superhelden dragen capes. Bij Stichting Helden in IT geloven we dat de echte helden degenen zijn die uitdagingen overwinnen. Deze stichting ligt mij na aan het hart. Hier helpen we mensen met verborgen beperkingen hun potentieel te ontsluiten. We trainen, coachen en verbinden hen met geweldige banen in de IT/marketing. Remco doet dit al bijna tien jaar, en ze hun droombanen zien krijgen is goud.

Mensen kennen Remco Tensen als “de SEO Job Coach“. Dit verbindt zijn SEO-kennis met de wereld van jobtraining. Hij helpt mensen die willen (her)integreren op de arbeidsmarkt door hen te voorzien van waardevolle SEO- en digitale marketingvaardigheden. Het gaat erom ze de ‘skills’ te ‘unlocken’ die ze nodig hebben om te gedijen in de online wereld van vandaag.

Als we het hebben over het unlocken van skills, dan neemt LEGO Therapie een andere benadering. Dit programma biedt LEGO-gebaseerde sociale ontwikkeling voor kinderen met autisme in Nederland. LEGO-steentjes kunnen krachtige hulpmiddelen zijn voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden en helpen kinderen om verbindingen te maken, steen voor steen. Remco’s geloof in de kracht van spelen is overal op hun website te zien, als je nieuwsgierig bent.