Overal zichtbaar bij je doelgroep en direct verkopen

Effectiever je betaalde advertentiestrategie optimaliseren

De Search-ervaring verandert. De zoekresultatenpagina is dynamisch en toont naast tekstuele zoekresultaten en advertenties steeds vaker andere elementen.

Ondertussen switcht de Search-gebruiker van device naar device: van laptop, naar telefoon; dan weer een website, dan weer een app, dan weer een e-mail. Dit biedt kansen, maar ook uitdagingen. Waaronder een sterke daling van het gemiddelde aantal kliks op Google’s zoekresultaten.

Advertentiecampagnes zijn geen alternatief voor SEO, maar passen prima binnen een complete marketingstrategie. Technical SEO kan helpen om ook betaalde campagnes succesvol te laten verlopen en om de kosten op biedingen lager te houden.

Ik bied daarom naast SEO advies en uitvoerende SEO diensten nu ook advertentiecampagnes aan.

Vul een paar details in het formulier onderaan deze pagina in en laten we een tijd afspreken om een praatje te maken, uit te zoeken waar je staat, waar je wilt zijn en wat je nodig hebt om je te helpen daar te komen.

Overal waar de koper is tot de aankoop tegen een fractie van de kosten van Google Ads

Dynamische en schaalbare advertentiecampagnes

Als ondernemer besteed je een derde van je advertentiebudget aan advertenties in tijdvakken met bijna geen verkeer. Dit zorgt voor waardevollere slots voor grotere buitenlandse advertentiekopers. Je betaalt daarmee een hoge prijs voor slechte service op Google, Facebook en Amazon.

Centraliseer gegevens, laat je campagnes doorlopend optimaliseren en voorkom kostenverhogende klikfraude en dubbel-gerekende kosten.

Naast de bekende advertentiemethodes biedt Remco Tensen effectieve en goedkopere alternatieven. Probeer deze nieuwe advertentiemethode op basis van Big Data, A.I. en voorspellende modellering. Hiermee worden intuïtieve advertenties overal getoond waar klanten na hun zoeksessie naartoe gaan.

Deze benadering van digitaal adverteren geeft een hogere prioriteit aan ROI en CPA.

Vul dit formulier in en maak een afspraak

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

SEO specialist computer

Hoe verkoop ik producten met een webshop?

Maak van je webshop een intelligent eCommerce-platform met een Strategy-First aanpak. Gebruik eCommerce growth strategieën, CRO en SEO met Shopify en WooCommerce.

Groei je merk online, optimaliseer voor meer conversies en groei je webshop met een op maat geschreven marketingplan. Maak en groei je webshop.​

WhatsApp met Remco