98% van alle blogs wordt nooit gelezen

Remco Tensen SEO specialist

Content distributie opzetten met SEO

Het creëren van inhoud zou niet de prioriteit moeten zijn. De ware kracht zit in de distributie. Creëer één geweldige asset en verspreid deze op honderd verschillende manieren.

Je doet precies wat ze zeggen: je slingert consistent blogs online en deelt ze overal op social media. Maar dan kom je erachter dat je blogs niet door Google worden geïndexeerd en dat je berichten op social media niet bij mensen door de filters komen. Je dacht er te makkelijk over.

Met enthousiasme werken aan de creatie van inhoud en UX die voldoen aan de eisen van bezoekers is ontzettend belangrijk, maar dat is niet het hele verhaal. Een goede website gaat niet vanzelf belangrijk worden gevonden in een competitieve markt.

Wat doet de SEO specialist voor je?

De SEO specialist kijkt bij het maken van content daadwerkelijk naar wat mensen doen. Welke groepen mensen zijn interessant? Hoe communiceren zij? Hoe zoeken zij? Waar liggen de kansen? En hoe ga jij keer op keer verschijnen op het kleine scherm van mobiele telefoons?

Je hebt een distributienetwerk nodig om je te helpen online merken autoriteit op te bouwen. Ik schrijf een outreach strategie en leg contact met websites van derden, publicisten en influencers die waardevolle backlinks naar je site regelen. Investeer daarbij 5 keer meer in content promotie, dan dat je doet in het maken van de content, om echt resultaat te halen.

Betaalbare hulp bij je basisproject

Voor 35 euro per uur antwoord op je basisvragen

Wil je weten waar je over moet schrijven?
Weet je niet zeker of je op de goede weg zit?
Heb je vragen over je online aanwezigheid?
Begin je net met digitale marketing?

WhatsApp met Remco

Ik ga heel veel vragen stellen. Zin in!

Marketing Strategie

Geen campagnetest, geen marketingfunnel, geen tactiek, zonder een marketing strategie.

Website Kwaliteitscheck

Complete Technical SEO website kwaliteitscheck met heldere actiepunten die je direct zelf toepast.

Rocket Channels

Ik kom proactief met andere benaderingen, bekijk de resultaten en test regelmatig nieuwe kanalen.

Copywriting

Hoe word je goed zichtbaar?

Met gericht toepassen van Technical SEO, online media optimalisatie en content distributie, om realistische korte termijn doelstellingen te halen.

Verover dat kleine schermpje op mobiele telefoons met holistische SEO. De aanpak die past bij een moderne Search beleving in de wereld van apps en AI algoritmes.​

WhatsApp met Remco